Rimasports
Runninggadgets

The only limit is your mind !Het is allemaal met deze startnummer clips begonnen !

In 2015 na een jaar van hardlooptrainingen heb ik mijn eerste marathon gelopen in Rotterdam. Bij het ophalen van mijn startnummer ontving ik een prachtig New  Balance hardloopshirt. Mijn startnummer moest ik met veiligheidsspelden aan mijn nieuwe shirt vastmaken, meteen gaatjes in mijn nieuwe shirt. Ik dacht dit moet toch anders kunnen en zo zijn de startnummerclips op de afbeelding hiernaast ontstaan. Een clip waarmee je je startnummer aan je loop-shirt bevestigd zonder dat er gaatjes in je shirt komen. Bijkomende voordelen van deze clips zijn dat ze heel eenvoudig zijn aan te brengen, je ze niet kan verliezen, elke keer weer opnieuw kan gebruiken en je niet merkt dat ze aanwezig zijn.


Gevolgd door onze unieke Time to go Band.

Met deze startnummerclips zijn we op de expo beurs van Amsterdam gaan staan. Het was direct een doorslaand succes en werden de clips al snel opgevolgd door de Time to go Band. Een siliconen bandje die je om je pols draagt met daarop de tussentijden die je moet lopen om het door jezelf gestelde doel te kunnen bereiken. We hebben de Time to go Band voor zowel de hele als de halve marathon. Voor de marathon hebben we ze met een finishtijd vanaf 5:00 uur ieder 5 minuten met als snelste finishtijd van 2:20 uur. Voor de halve marathon hebben we ze met een finishtijd van 2:25 uur tot en met 1:20 uur. 

Klik hier voor alle onze producten in onze webshop.

We hebben in de loop der jaren steeds meer handig runninggadgets gevonden en aan ons assortiment toegevoegd, waaronder eigen merk artikelen zoals : Startnummerbanden en runningsocks, Klik hier en kijk snel in onze webshop.  https://rima-sports.sumupstore.com